§ 14 Tutkimuslupa *********

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-175

Päätöspäivämäärä

2.11.2023

Päätöksen tekijä

Perusopetuksen tulosalueen johtaja

Päätöksen peruste

Sivistyslautakunnan delegointipäätös 21.2.2018 § 15

Kuvaus

Asianosainen: *********

Kajaanin ammattikorkeakoulun liikunnanohjaajaopiskelijat ********* ja ********* pyytävät tutkimuslupaa Kajaanin kaupungin perusopetuksen Kätönlahden koulun ja Lehtikankaan koulun 2-4 -luokkien testipatteriston toteuttamiseen. Testipatteristossa mitataan oppilaiden motorisia perustaitoja ja liikuntamotivaatiota. Testistö liittyy SPEX ( SportKompas@Exergaming) kv-hankkeeseen, jossa päätoteuttajana on Ghent University Belgiasta ja KAMK mukana hankkeessa osatoteuttajana. Lisäksi mukana muita hankekumppaneita ympäri Eurooppaa. SportKompas on testistö, jonka tehtyään lapselle suositellaan tiettyä hänelle soveltuvaa liikuntamuotoa ja hänet ohjataan alueella ko palvelua tarjoavan tahon luokse. Testissä on kolme osiota (I DO, I LIKE ja I AM) -osiot, joiden avulla kartoitetaan soveltuvuutta erilaisten liikuntamuotojen pariin. 

Kyselyt tehdään viikolla 47 ja liikunnalliset I DO -testit on tarkoitus toteuttaa 28.11. ja 1.12. Tulokset käsitellään anonyymisti.

Päätös

Myönnän liikunnanohjaajaopiskelijat ********* pyytämänsä tutkimusluvan.

Lisätietoja asiasta antaa vs. perusopetuksen tulosalueen johtaja *********, p. 044 7100 142, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Vs. perusopetuksen tulosalueen johtaja Kalle Komulainen

Organisaatiotieto

Perusopetus