§ 10 Trimble Locus Cloud - DVV muutostietopalvelun rajapinnan päivitys

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-1229

Päätöspäivämäärä

24.10.2023

Päätöksen tekijä

Kaupungingeodeetti

Päätöksen peruste

Hankintapäätöksen tekee tulosyksikönpäällikkö, kun hankinnan kokonaisarvo on enintään 100 000 € (Kajaanin kaupungin hallintosääntö 69 a§)

Kuvaus

Kajaanin kaupungilla on käytössä Trimble Locus Cloud paikkatietojärjestelmä. Digi- ja väestötietoviraston (DVV) väestötiedot päivitetään järjestelmään nykyisin aineistopohjaisilla tiedostoilla, jotka Trimble Locus pääkäyttäjä ajaa Locuksen tietokantaan, tai ajo on ajastettu tapahtumaan automaattisesti tiettynä viikonpäivänä ja ajanhetkenä. Tiedostojen hakeminen/siirtäminen oikeaan kansioon tapahtuu pääkäyttäjän toimesta manuaalisesti. Muutostietopalvelun rajapinnan päivitys Trimble Locus Cloudiin mahdollistaa väestötietojen automaattisen päivitysprosessin, jolloin DVV:n tarjoamia väestötietoja voidaan ajaa suoraan LocusCloud-järjestelmään uuden rajapinnan kautta. Rajapinta mahdollistaa aina ajantasaiset ja luotettavat väestötiedot paikkatietojärjestelmässä. 

Päätös

Päätän, että Kajaanin kaupunki hankkii Trimble LocusCloud -järjestelmän päivityksen Trimble Solutions Oy:ltä (y-tunnus: 0196634-1) 12 000 euron (alv 0 %) hinnalla ja muutoin oheisen tarjouksen mukaisin ehdoin. Hankittava päivitys korottaa Trimble LocusCloud -järjestelmän vuosittaista ylläpitomaksua 1 200 eurolla (alv 0 %) vuodessa.

Hankinta tehdään suorahankintana ilman kilpailutusta, koska teknisestä ja yksinoikeuden suojaamiseen liittyvästä syystä vain Trimble Solutions Oy voi toteuttaa hankinnan.

Lisätietoja asiasta antaa kaupungingeodeetti Jari Säkkinen, puh. 044 4214 112 tai sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Jari Säkkinen, kaupungingeodeetti

Organisaatiotieto

Maankäyttö-, suunnittelu- ja viranomaistulosalue