§ 1 Tieto2 Kajaanin rakentuvan Kampuskeskuksen sisustus- ja kalustesuunnittelu

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-1176

Päätöspäivämäärä

6.10.2023

Päätöksen tekijä

Kehitysjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 69 a § 

Kuvaus

Menettely:

Kajaanin kampus 2025 kehittämishankkeessa on valmisteltu yhteistyössä Kajaanin kaupungin tilapalvelujen kanssa oppilaitoskäytöstä vapautuneen Tieto 2 rakennuksen muuttamista yritystoimitiloiksi sekä kampusalueen yhteisölliseksi keskukseksi, jossa on mahdollista opiskelijoiden, henkilökunnan ja yritysten kohdata arjessa ja erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. 

Rakennuksen aulaan on suunniteltu toteutettavaksi kampuskeskuspiste, joka toimii monialaisena neuvonta- ja palvelupisteenä alueen opiskelijoille ja yritystoimijoille. Aiemmista oppilaistokäytössä olleista tiloista ja huoneista saneerataan yritys- ja monikäyttötiloja.

Kampushankkeen toimesta tilasuunnittelusta on pyydetty liitteenä oleva tarjous NBICompany /nbidesign yritykseltä. Kajaanin kampus 2025 kehittämishankkeen johtoryhmässä on keskusteltu siitä, että ko. yrityksen käyttö rakentuvan Kampuskeskuksen sisustus- ja kalustussuunnittelun käytössä on perusteltua ja myös kustannustehokasta, koska sama palveluntuottaja on toteuttanut myös Tieto1/KAMKn hallintorakennuksen sisustus- ja kalustussuunnittelun keväällä 2023. Suunnittelija tuntee jo ennalta Kajaanin kampusalueen kiinteistöt ja osin samaa ilmettä toivotaan myös rakentuvaan Kampuskeskukseen, joka on jo valmistuneessa KAMKn hallintorakennuksessa.

Suunnittelutyön kustannukset ovat 14 395,00 € alv 0 %. Kustannukset maksetaan Kajaanin kampus 2025 hankkeen määrärahasta.

 

Hankintamenettely on suorahankinta. Hankinta on pienhankinta.

NBICompany/nbidesign jätti tarjouksen 25.9.23

 

Päätöksen perustelut: 

Kajaanin rakentuvan Kampuskeskuksen sisustus- ja kalustesuunnittelussa on tarkoituksenmukaista ja kustannustehokasta käyttää NBICompany/nbidesign yritystä, koska ko. suunnittelija on toteuttanut myös samalla alueella sijaitsevan KAMKn hallintorakennuksen sisustus- ja kalustesuunnittelun keväällä 2023. 

 

Yritysvaikutusten arviointi:

Valitttu toimittaja ei harjoita toimintaansa paikallisesti ja näin ollen hankinnalla ei ole suoranaisia vaikutuksia alueelliseen yritystoimintaan ja työllisyyteen. 

 

Lisätietoja antaa:

Veera Valtanen, veera.valtanen@kajaani.fi
 

Päätös

Kampus 2025 Tieto 2/ kampuskeskus sisustussuunnitelman sopimustoimittajaksi valitaan NBICompany/nbidesing. Hankinnan arvo on laskettuna koko sopimuskaudelle 14 395,00€ alv0%.. 

Allekirjoitus

Risto Hämäläinen, kehitysjohtaja      

Organisaatiotieto

Talouspalvelut