§ 7 Elinvoimapalvelujen tiimijako, esimiehet ja sijaisuudet ajalla 1.8.2023 - 31.12.2024

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2021-632

Päätöspäivämäärä

26.6.2023

Päätöksen tekijä

Kehitysjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 18 §

Kuvaus

Elinvoimapalvelut on Kajaanin kaupungin konsernipalvelut-toimialan yksi tulosyksikkö ja toimii asiantuntijaorganisaationa, joka koostuu kehitysjohtajan päättämistä tiimeistä.

Tulosyksikkö on muodostunut talousarvio- ja hallintosääntöpäätöksillä siten, että aiemmasta keskushallinnon tulosyksiköstä on siirretty palveluja elinvoimapalveluihin ensin perustettaessa se uutena tulosyksikkönä, sitten sen toimiessa jo olemassa olevana tulosyksikkönä. Viimeisimpänä elinvoimapalveluihin siirtyi vuoden 2021 alusta kaupungin maahanmuuttajapalvelut, jonka nimi vaihtui samalla hallintosääntömuutoksella kansainvälisiksi palveluiksi.

Elinvoimapalvelut -tulosyksikköä johtaa kehitysjohtaja. Hänen sijaisensa määrää kaupunginjohtaja, joka toimii konsernipalvelut-toimialan johtajana.

Elinvoimapalvelujen sisäinen tiimijako, esimiesvastuut ja sijaisuudet on tarpeellista määrittää uudelleen, kun kansainvälisten palvelujen vastaanottokeskuspalvelut siirtyvät 1.8.2023 alkaen Babando Oy:lle. Lisäksi on tapahtunut henkilöstö- ja tehtävänimikemuutoksia, jotka aiheuttavat tarpeen uudelleenmääritykselle. Edelleen TE-palvelu -uudistus tulee vaikuttamaan elinvoimapalvelujen tulosyksikön toimintaan 1.1.2025 alkaen, joten on perusteltua tehdä uudelleenmääritys vain määräajaksi vuoden 2024 loppuun.

Tällä päätöksellä kumotaan 7.6.2021 tehty päätös KAJDno-2021-632 Elinvoimapalvelujen tiimijako, esimiehet ja sijaisuudet 1.6.2021 alkaen.

Päätös

Elinvoimapalvelujen henkilöstö kuuluu 1.8.2023 alkaen kolmeen (3) palvelutiimiin:

1) Työllisyys- ja kansainvälisyyspalvelut

2) Viestintä- ja markkinointipalvelut

3) Yritys- ja maaseutupalvelut

Tiimien esimiehinä ja tiimien henkilöstön lähiesimiehinä sekä heidän sijaisinaan toimivat:

Työllisyys- ja kansainvälisyyspalvelut, työllisyyspäällikkö Milla Tikkanen, sijainen työllisyysohjaaja Teija Kettunen. Työllisyyspäällikkö vastaa myös Kainuun työllisyyden kuntakokeilun koordinaattorin tehtävästä, jossa hänen sijaisenaan toimii työllisyysohjaaja Teija Kettunen.

Viestintä- ja markkinointipalvelut, viestintä- ja markkinointipäällikkö Milja Korhonen, markkinointisuunnittelija Jonna Kallunki.

Yritys- ja maaseutupalvelut, kehitysjohtaja Risto Hämäläinen, sijaisena tulosalueen johtajan määräämä elinvoimapalvelujen tulosyksikön päällikön sijainen.

 

Lisätietoja asiasta antaa kehitysjohtaja Risto Hämäläinen, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Kehitysjohtaja Risto Hämäläinen

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut