§ 13 Pop/jazz-laulun tuntiopetus Kainuun musiikkiopistossa 1.8.2023 alkaen

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1864

Päätöspäivämäärä

19.6.2023

Päätöksen tekijä

Musiikkiopiston rehtori

Päätöksen peruste

Hallintosääntö § 42

Sivistysjohtajan rekrytointilupa

Kuvaus

Kainuun musiikkiopistolla on pysyvä tarve lisätä pop/jazz-laulun opetusta, jotta musiikkiopistolle myönnetty valtionosuustuntimäärä saadaan toteutettua. Pop/jazz- lauluun on jatkuvasti enemmän hakijoita kuin yksi opettaja pystyy opettamaan.

Kainuun ammattiopiston 1.8.2023 alkaen rekrytoima laulunopettaja ********* on halukas opettamaan myös Kainuun musiikkiopiston oppilaita.

Päätös

********* palkataan Kainuun musiikkiopiston pop/jazz-laulun tuntiopettajaksi 1.8.2023 alkaen. Hänet on rekrytoitu Kainuun ammattiopiston vakinaiseksi laulunopettajaksi, joten hän on jo Kajaanin kaupungin palveluksessa. Hän on antanut rehtorille suostumuksensa toimia edellä mainitussa tehtävässä. Hänellä on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimusten asetuksen nro 986/1998 mukainen kelpoisuus tehtävään.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n osio F liite 10 mukaan. Rehtori vahvistaa opetustuntien määrän lukuvuoden alussa ja mahdolliset muutokset lukuvuoden aikana. 

Palvelussuhde vahvistetaan erillisellä viranhoitomääräyksellä, kun tehtävään valittu on esittänyt lain 504/2002 mukaisen hyväksytyn rikosrekisteriotteen ja huumausainetestituloksen.

Tehtävään valittu on ollut Kainuun musiikkiopiston palveluksessa, joten koeaikaa ei noudateta.

Lisätietoja asiasta antaa vt. rehtori Eeva-Maria Nivalainen, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Kainuun musiikkiopiston vt. rehtori Eeva-Maria Nivalainen

Organisaatiotieto

Sivistystoimiala