§ 2 Suvirannantien harvennusten myynti 2023

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-176

Päätöspäivämäärä

7.3.2023

Päätöksen tekijä

Kaupungingeodeetti

Päätöksen peruste

Hallintosääntö § 27

Ympäristöteknisen toimialan toimintasääntö § 2

Kuvaus

Menettely:

Kajaanin kaupunki/ympäristötekninen toimiala pyysi 2.2.2023 päivätyllä ilmoituksella ostotarjouksia Suvirannantien harvennusten myynti 2023 sopimuskaudelle 01.04.2023 - 31.12.2023.

Määräaikaan 28.2.2023 klo 12.00 mennessä jätettiin neljä (4) ostotarjousta. Ostotarjouksensa määräajassa jättivät:

Metsä Group, MHY Kainuu, Pölkky Metsä Oy ja Stora Enso Oyj .

Ostotarjoukset avattiin 28.2.2023. Avauspöytäkirja liitteenä 1. 

Ostotarjouksia arvioitiin kolmessa vaiheessa: tarjoajien kelpoisuuden arviointi, ostotarjouspyynnön mukaisuuden arvointi ja ostotarjousten hintavertailu. Vertailutaulukko liittenä 2.

Kaikki ostotarjouksen jättäneet ovat laatineet tarjouksensa pyydetyllä tavalla ja tarjousten liitteenä on vaaditut todistukset. 

Päätöksen perustelut: 

Kokonaistaloudellisen edullisuuden peruste on paras ostohinta. Suoritetun vertailun perusteella ja tarjouspyynnössä ilmoitettujen valintaperusteiden mukaisesti kaupunki myy ********Pölkky Metsä Oy:lle.

Hankinnasta tehdään kirjallinen ostosopimus, joka allekirjoitetaan hankintapäätöksen saatua lainvoiman ja ostosopimus päättyy ilman erillistä irtisanomista sopimuskauden päättyessä. 

Yritysvaikutusten arviointi:

Valittu toimittaja harjoittaa toimintaansa paikallisesti ja näin ollen hankinnalla on suoranaisia vaikutuksia alueelliseen yritystoimintaan ja työllisyyteen.

Lisätietoja antaa: Metsätalousinsinööri Alpo Härkönen, alpo.harkonen@kajaani.fi

Päätös

Päätän, että Kajaanin kaupunki myy Suvirannan harvennukset Pölkky Metsä Oy:lle. Kaupan arvo on laskettuna koko sopimuskaudelle noin 129 014 € alv 0 %.

 

 

 

Allekirjoitus

Jari Säkkinen, kaupungingeodeetti

Organisaatiotieto

Talouspalvelut