§ 22 Audiovisuaalisten laitteiden hankinta 1.12.2022 alkaen

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2017-1024

Päätöspäivämäärä

6.10.2022

Päätöksen tekijä

Hallintojohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 69 a §

Kuvaus

Menettely:

Kajaanin kaupunki on käynnistänyt audiovisuaalisten laitteiden ja palvelujen hankinnan suunnittelun keväällä 2021 julkaisemalla EU-ennakoilmoituksen KAJDno-2021-551 17.5.2021 Tilakohtaisen esitystekniikan suunnittelu ja ylläpito elinkaaripalveluna. Kesän ja syksyn aikana vuonna 2021 on pidetty eri toimittajien kanssa yhteensä seitsemän eri tietopyyntötilaisuutta, joissa tulevasta hankinnasta keskusteltiin mahdollisten tarjoajien kanssa.

 

Päätöksen perusteet:

Hankinnan suunnittelu ja toteuttaminen on suunnittelu- ja kilpailutusvaiheessa, joten hankintasopimuksia jatketaan nykyisten sopimustoimittajien kanssa 1.12.2022 alkaen siihen saakka, kunnes aloitettu hankintaprosessi on viety loppuun ja hankintapäätös on lainvoimainen. Nykyiset sopimustoimittajat ovat ensisijaisuusjärjestyksessä:

1. AV kolmio
2. Sähkötuikku Oy 

 

Lisätietoja antaa: Heikki Hyvönen, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

 

 

 

Päätös

Päätän, että Kajaanin kaupungin audiovisuaalisten laitteiden ja palvelujen hankintasopimuksia jatketaan 1.12.2022, jotta ao. hankintaprosessi saadaan vietyä loppuun. Sopimustoimittajana jatkavat hankintapäätöksen mukaiset toimittajat. 

Hankintasopimukset ovat voimassa siihen saakka, kunnes aloitettu hankintaprosessi on saatu vietyä loppuun, hankintapäätös tehtyä ja se on lainvoimainen.

Allekirjoitus

Anne Korhonen, vs. hallintojohtaja

Organisaatiotieto

Talouspalvelut